anyaság terhesség Svájc Katalin hercegnő Vilmos herceg síelés Harry herceg kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magányosan sétált a svájci Alpokban a terhes Katalin hercegnő, miközben férje, Vilmos, valamint Harry herceg boldogan vették célba a lejtőket. A kismama azonban nem mert kockáztatni, így csak a testőrei szórakoztatták.

Egyedül lépdelt a svájci hegyi utakon Katalin hercegnő. A magányos sétára férje nem, csupán három testőre kísérte el. Vilmos és Harry herceg közben a síterepen szórakoztak barátaikkal. Ő azonban bár nagy sírajongó, terhesen nem mert kockáztatni. A napsütéses időben Cambridge hercegnője egy bő szabású, pöttyös felsőt viselt, ami kiemelte gömbölyödő pocakját. Egy német turista azt mondta, hogy a hercegnő gyönyörű volt és mindenkire rámosolygott - írja a Daily Mail.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A gyönyörű kismama, férje és Harry herceg egyébként barátaik meghívására vendégeskedtek a svájci hegyekben. Előző nap ugyanis a britek híres lovaspóló-játékosa, Mark Tomlinson és a 2012-es londoni olimpia díjugrató-bajnoka, Laura Bechtolsheimer házasodott össze.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.