divattervező Cynthia Diktátor Varga Viktor sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varga Viktor szereti az extravagáns ruhákat, ezért párjával Cynthiával megalkották egyedi ruhakollekciójukat. Az énekes az első saját készítésű bőrkabátját örömmel mutatta meg a Life.hu újságírójának.

Viktor barátnője a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemre jár, ezért ő is tele van ötlettel és inspirációval. Együtt pedig igazán jó párost alkotnak, akár ruhákról, akár párkapcsolatról legyen szó.

Forrás: Pro Video Film
Forrás: Pro Video Film

"A hideg téli napok nálunk kreatívan teltek. Cynthiával bezárkóztunk a lakásba és két és fél hónapon keresztül kabátokat terveztünk és gyártottuk. Amit most látsz rajtam, a kollekciónk első darabja. A bőrt mi rendeltük Olaszországból és mi varrtuk össze a két kezünkkel"-mesélte el az énekes.

Forrás: Pro Video Film
Forrás: Pro Video Film

"Mindig érdekelt a divat, és örülök, hogy már nem mással kiviteleztetem az ötleteim, hanem mi csináljuk meg, így még izgalmasabb az egész. Az első lépés az volt, hogy mintát vettünk a testünkről, készítettünk egy szobrot és arra szabtuk rá a ruhákat. Még egy darabot sem adtunk el, mert az a tervünk, hogy legyen kész legalább tíz kabát, és utána megpróbáljuk külföldön értékesíteni. Ha nem sikerül ez a terv, akkor is örömmel fogom hordani minden kreációnkat. Természetesen a zenéről sem feledkeztem el, télen írtam pár dalt, ami nemsokára hallható lesz" - tette hozzá Viktor.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a SzílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világában.





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.