sérülés baleset énekesnő Dér Heni sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sportbalesetet szenvedett Dér Heni, akinek a rossz esés következtében pihenést írtak elő - tudta meg a Life.hu.

"A strandröpi teljesen átmozgat - vallotta be Dér Heni -, és mivel mostanában elég elfoglalt vagyok, így csak hétvégén találkozhatok a barátaimmal. Múlt héten, szombaton az egyik játszmában rosszul estem. Mindenki megijedt körülöttem, mert hirtelen nem tudtam lábra állni, de a párom Vincze Gábor azonnal segített. A röpis csapatban volt egy orvos is, aki megnyugtatott, hogy nincs semmi komoly probléma. Pihentessem a lábam, szerencsére egy enyhébb húzódással megúsztam. Nem is értettem, hogy mi történhetett, hiszen Gábor minden edzői tanácsát követtem, bemelegítettem. Gyerekkoromban is rendszeresen röpiztem a barátnőimmel, és néha akkor is történt velem kisebb baleset. Fájós lábbal jöttem haza, és kényszerpihenőt tartottam" - árulta el Heni, akinek nem ez volt az első sportsérülése.

Fotó: Dér Heni
Fotó: Dér Heni

"Nagyon szeretem az extrém sportokat, néha érnek kisebb sérülések. Egy jet-skizés alkalmával leszakadt a körmöm, addig, amíg nem értünk vissza a partra semmit nem éreztem, ahogy visszaértünk elkapott a remegés, szinte elájultam a fájdalomtól. Persze azonnal rohantunk a kórházba, hogy lekezeljék. Szerencsém, hogy elég erős csontozatú vagyok, így még nagyobb törésem nem volt, de azért néha egy-két kisebb sportbalesetet elszenvedek" - tette hozzá az énekesnő, aki azonban semmiért nem mondana le a sportos életformáról, hiszen ezzel tartja magát kondiban, ami elengedhetetlen a munkájához. Legújabb, Turn it up című dalának videoklipjében is hiphop-táncbetétek vannak, amiket nem tudna végigtáncolni, ha nem lenne edzett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.