Ők Hollywood legjobban fizetett színésznői az idén

milliomos Angelina Jolie sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Forbes magazin minden évben elkészíti, a legjobban fizetet hírességek toplistáját. Idén Angelina Jolie került a dobogó legfelső fokára, de a többieknek sincs okuk panaszra.

A Forbes legjobban kereső hollywoodi színésznőinek rangsorában a legelőkelőbb helyet Brad Pitt szerelme foglalja el. Angelina ugyanis 2012 júniusa és 2013 júniusa között 33 millió dollárt zsebelt be, ami 13 millióval több, mint a tavalyi eredménye.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Jolie annak ellenére is meg tudta kaparintani az első helyet, hogy 2010-es thrillere, Az utazó óta nem láthattuk a filmvásznon és a legközelebbi megjelenésére is még majd egy évet várnunk kell. Jövő nyáron került ugyanis a mozikba a Disney Maleficent című alkotása, amellyel a színésznő 15 milliót kaszált. A második helyen a mindössze 22 éves Oscar-díjas Jennifer Lawrence végzett, akinek 26 milliót sikerült összejátszania az idén. Az Éhezők viadalával ismertté vált színésznő a film első részéért kevesebb, mint 1 milliót kapott, ám a sorozat folytatásával már lényegesen szebb összeg ütötte a markát. Kristen Stewart a maga 22 milliójával csak a harmadik helyet szerezte meg, de még így is örökre hálás lehet a sorsnak, hogy egykor őt választották ki Bella Swan szerepére, hiszen a Twilight saga nélkül most valószínűleg meg sem közelíteni a dobogót.
A Top10-es lista további szereplőit itt tudod megnézni. Irigykedni ér.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.