Kisebb melleivel boldog Zalatnay

mell Zalatnay Sarolta meztelen énekesnő sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma már egyetlen férfi kedvéért sem műttetné nagyobbra a melleit Zalatnay Cini, aki jobban érzi magát az implantátumok nélkül és ismét meztelenül mutatja meg magát egy most készülő naptárban.

Az énekesnő egykor férje, Márton Csaba kedvéért rakatott be méretes implantátumokat, és akkor fotózták őt a nyuszis magazinban is.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Évekkel ezelőtt azonban Cini úgy döntött, megválik hatalmas melleitől, és újra normális méretre vált. "Marha jól érzem így magam, nem kell mindig melltartót hordanom, nem fáj a hátam, és a külsőm is megváltozott. Évekkel ezelőtt hiába volt kicsi a fenekem és vékony a lábam, mégis nagyobb darabnak tűntem. Ez a méret pont megfelelő, és úgy érzem, a szervezetem is nap mint nap megköszöni, hogy nem cipel elöl egy hátizsákot" - mondta a Borsnak Zalatnay, aki formás idomait újra megmutatja egy most készülő naptárban.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.