2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke
LifeNight valóságshow bikini sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A britek kedvenc szilikoncsodája, Luisa Zissman aranyszínű bikinije nem sokat hagyott a képzeletre.

Luisa Zissman egy brit valóságshow, a The Apprentice által vált ismertté, amelyben a híres üzletember, Alan Sugar kegyeit kereste a többi ifjonc között. Bár a győzelem elmaradt, a 25 éves sztár nem kesergett. Helyett Spanyolország felé vette az irányt, ahol szűkre szabott aranyszínű bikinijében heverte ki a felhajtás okozta fáradalmakat. A szilikoncsoda fürdőruhás képeit ide kattintva nézheted meg.

Forrás: Instagram/Luisa Zissman
Forrás: Instagram/Luisa Zissman

A napfénynél és a víznél aligha lehet jobb gyógyír a veszteségre, Luisa azonban egy korábbi interjúban elárulta, szerinte Sir Alan Sugar a lehető legjobb döntést hozta a tévéműsorban és gratulált a győztesnek, Leah Tottonnak.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a StílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világában.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.