Undorító: hasznot húznak Schumi balesetéből

Forrás: AFP/Sascha Schuermann -
üzlet Michael Schumacher tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki gondolta volna, hogy Michael Schumacher súlyos balesetéből haszonlesők próbálnak meggazdagodni. Egyesek máris több Facebook-csoportot hoztak létre az emlékére, hogy a sok látogatónak köszönhetően busás haszonnal tudják reklámcélokra értékesíteni az oldalt.

Továbbra is válságos a Forma-1-es pilóta állapota, ám „R.I.P. Michael Schumacher”, vagyis „Nyugodj békében, Michael Schumacher!” – névvel már több csoport alakult az internetes közösségi oldalon, ahol a rajongók lájkolták a részvétnyilvánítást. Tették ezt annak ellenére, hogy az oldalak létrehozásakor is küzdöttek az orvosok a vasárnap délelőtt, a Francia Alpokban sziklának csapódott sportoló életéért.

Forrás: AFP/Sascha Schuermann

A sok látogatót vonzó Facebook-oldal kiváló üzlet: egy-egy lájkoló személyért 3-4 forintot fizetnek. Ez egy százezrek által kedvelt oldalnál milliós bevétel, pláne, ha figyelembe vesszük, hogy egyetlen fillért sem kellett befektetnie a haszonélvezőnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.