Varga Viktor és Cinthya Dictator az Édes élet miatt szakítottak

Forrás: Facebook/Cinthya Dictator Photography -
TV2 Cinthya Dictator Varga Viktor Édes Élet szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Varga Viktor legutóbb igazán kiélvezte az amszterdami piros lámpás negyed szolgáltatásait. Most azonban az is világossá vált, mi a helyzet a celebpáros másik felével, Cinthya Dictatorral.

A TV2 és az Édes élet szárja a Borsnak adott interjújában elmondta, hogy mostanra már ő is igazán jól érzi magát. "Most léptem abba az időszakba, hogy elkezdtem élvezni a szabadságomat, jól érzem magam. Ez abban nyilvánul meg, hogy nem kell állandóan készenléti állapotban lennem, sietnem haza iskola után, egyszerűen olyan dolgokat csinálhatok, amiket azelőtt nem, mert mindig rohantam Viktorhoz."

Forrás: Facebook/Cinthya Dictator Photography

A lap arra is rákérdezett, hogy a páros az Édes élet műsor miatt ment-e szét. A celeblány korántsem adott megdöbbentő választ: "A szakítást biztos, hogy előidézte a műsor. Lehet, hogy ha nincs az Édes élet, örökre együtt leszünk, vagy tovább, de a műsor mindent felgyorsított. Egy év alatt több évet éltünk le együtt."

Ráadásul folyamatosan ott voltak a kamerák és emiatt nem tudtunk továbblépni a gondokon. Ugyanazt a csontot rágtuk hónapokon keresztül, és úgy éreztem ez már se engem, se a nézőket nem építi. Ezért vetettem véget ennek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.