Egy-három év múlva jöhet rendbe Michael Schumacher

Forrás: Getty Images/Vladimir Rys -
Corinna Schumacher Forma-1 felépülés Michael Schumacher baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden a legnagyobb rendben halad a hétszeres világbajnok felépülésében -  ezt mondta a pilótáról Jean-Francois Payen, aki öt és fél hónapon át kezelte őt a grenoble-i klinikán.

Payen svájci otthonában látogatta meg a Schumacher családot. Az orvos Michael ébredése óta szoros kapcsolatot tart fenn korábbi betegével - tájékoztat az RTL.

Forrás: Getty Images/Vladimir Rys

Az intenzív osztály vezetője elmondta, hogy Michael otthonában a lehető legjobb körülményeket teremtették meg ahhoz, hogy tökéletesen felépülhessen, de ezt nem szabad sürgetni. „Agysérülés után szakaszokra kell osztani a felépülést" - nyilatkozta Jean-Francois Payen, aki azt is elmondta, hogy a lábadozás egy, de akár három évig is eltarthat.

Csak kamu volt, hogy ébredezik:

Kacsa volt az a legutóbbi hír, miszerint Schumacher fia egy francia riporternek nyilatkozott apja állapotáról. Például arról, hogy lassan ébredezik az egykori Forma-1-es pilóta. Jean-Louis Moncet, az Auto Plus és a Canal+ újságírója és munkatársa Twitteren jelezte, hogy elég volt az álhírekből. Az erről szóló cikket itt érheted el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.