Ryan Gosling Eva Mendes kisbaba kislány sztáranyuka névválasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint arról korábban beszámoltunk, Eva Mendes és Ryan Gosling kislánya egy hónappal ezelőtt, szeptember 12-én, pénteken megszületett, most pedig kiderült, milyen nevet választottak első közös gyermeküknek.

Mint arról korábban beszámoltunk, Eva sokáig titkolta terhességét, és a baba születése után sem lehetett tulságosan sokat tudni a kis családról, azt leszámítva, hogy nagyon fáradtak, ami érthető is, míg egy babának nem alakul ki a napi ritmusa.

Forrás: AFP
Most azonban felröppent a hír, hogy a bájos csöppség az Esmeralda Amada Gosling nevet kapta.
A sajtó most azt találgatja, mi inspirálta ezt a szép, de talán kissé egzotikus - dél-amerikai csengésű - nevet. Egyesek szerint Eva 2007-es filmszerepéről (Az éjszaka urai) kapta, mások azt vélik tudni, hogy a sztáranyuka régi, családi neveket bányászott elő. Akár így, akár úgy - igazán szépen cseng az imádott vezetéknévvel együtt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.