Bréking! Eva Mendes kilépett az utcára - először fotózták le gyermeke születése óta

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Flix Geva -
Ryan Gosling színésznő terhesség Eva Mendes gyerekszületés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hat héttel első gyermeke születése után az utcán kapták lencsevégre Eva Mendest. A színésznő - mást nem is várhattunk volna - pont olyan jól néz ki, ahogyan szokott. Ráadásul jó látni, hogy ennyire szerelmes!

Mi más lehetne az oka arra, hogy a saját ruhái helyett Ryan Gosling kardigánját viselje? Legalábbis mi azt gyanítjuk, a színésznőn lévő ruhadarab nem Eva sztárgardróbjából való. Ennek ellenére a 40 éves színésznő ultracsinos és természetesen gyönyörű.

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Flix Geva

Bármennyire is szerettük volna, hogy Ryan Gosling másik nőt válasszon gyermeke anyjának, be kell látnunk: Eva sem volt olyan rossz döntés. A pár első gyermeke, egy kislány, 2014 szeptemberében született. Ahogy akkor írtuk, Eva és Ryan egyébként a Túl a fenyvesen című film forgatásán jöttek össze három éve, ám mint ahogy kapcsolatuk, úgy a színésznő várandósága tekintetében is óvatosan bántak a nyilvánossággal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.