2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke
egészséges táplálkozás reggeli szex személyi edző életmód edzés Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sármos trónörökös személyi edzője nem csupán az edzéseket és az egészséges ételeket vette fel a herceg napirendjébe, hanem a rendszeres lepedőgyűrögetést is.

Harry herceg egyre izmosabb, ez pedig a hírek szerint a sztárok kedvelt személyi edzőjének, Russel Batemannak és módszereinek köszönhető.

Forrás: AFP/Paul Ellis

A tréner, aki Ellie Goulding formájáért is felel, az úgynevezett „állat-edzéstervet" tartja a leghatásosabbnak, amely a földön kúszást és az egymással küzdést is magába foglalja. Ezen kívül Bateman fehérjeturmixot és sok-sok szexet javasol a hozzá járó vendégeknek – utóbbit főleg a reggeli órákra.

Hogy a 31 éves trónörökös mennyire szigorúan tartja be az előírásokat, azt nem tudni – a másik kérdés, hogy ha igen, akkor kivel gyűrögeti a lepedőt a jelenleg szingli herceg?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.