Harper Beckham a legstílusosabb gyerek - Még North Westnél is trendibb!

Forrás: AFP -
North West Kim Kardashian David Beckham Kanye West Harper Beckham Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ilyen szülőkkel, mint Beckhamék vagy Kardashianék könnyű divatos gyereknek lenni, de arra nem számítottunk, hogy Harper Beckham már háromévesen ennyire stílusos lesz.

A napokban mutatta be Victoria Beckham legújabb kollekcióját, de nem ő a család egyetlen tagja, aki divatberkekben egyre sikeresebb. Az alsónadrágmodell apuka és a mindig stílusos fiúk mellett a hároméves Harper is egyre csinosabban öltözködik. Egy divatcég már fel is kérte, hogy mutassa be ruhadarabjait a gyönyörű, szöszi kislány.

Forrás: AFP

Háromévesen is szupertrendi

London Scoutnak háromévesen olyan stílusérzéke van, hogy sokan csak álmodnak ilyenről. Nézd csak, milyen trendi!

Kim Kardashian és Kanye West is sok időt fordít arra, hogy övék legyen a legtrendibb gyerek. Ők leginkább feketébe öltöztetik a kis North Westet, de a kislány egyelőre nem igazán érdeklődik a divat iránt. Lehet, hogy csak a New York-i divathét nem volt megfelelő a kifinomult ízlésének...

Forrás: AFP/Craig Barritt

A Beckham fiúk kezdenek felnőni

Wow, Romeo Beckham már randizik! Te tudtad, kivel jár a sztárcsemete?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.