David Beckham lesz az új James Bond?

Forrás: AFP/Justin Tallis -
Guy Ritchie David Beckham film forgatás 007 James Bond ex-focista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Guy Ritchie következő filmjében biztosan láthatjuk majd a világhírű exfocistát, de Beckham a legújabb hírek szerint a 007-es ügynök szerepére áhítozik a legjobban. 

A visszavonulása óta a sztár új vizekre evezett: hollywoodi szuperprodukciókban vállalna komolyabb munkákat. A 40 éves Beckham Guy Ritchie A kerekasztal lovagjai: Artúr király című filmjében tűnik majd fel, amelyben egy rövid jelenetet kapott.

Forrás: AFP/Justin Tallis

"Tudom, hogy több sportoló és híresség megpróbálkozott már a színészettel, de végül elbuktak. Tisztában vagyok vele, hogy ez egy kemény szakma, ahol nagy fegyelemre és tehetségre van szükség, és nem is szeretnék egyből a mélyvízbe ugrani, mielőtt többet tanulnék, és több tapasztalatom lenne. Amit eddig tapasztaltam, azt nagyon szerettem. Véleményem szerint sok mindennel meg tudok majd birkózni. Ismert ember vagyok, szóval hozzászoktam a kritikához." - mondta a The Times-nak a világsztár.

Azonban ez kissé ellentmond a Daily Star értesüléseinek, miszerint az ex-focista szívesen bújna James Bond bőrébe, miután Daniel Craig bejelentette, hogy többé nem szándékozik eljátszani a világhírű ügynököt. A Mirror szerint, Beckham már lépéseket is tett az ügy érdekében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.