Rosberg kitálalt: ilyennek látja egykori csapattársát, Michael Schumachert

Forrás: AFP/Saeed Khan -
Nico Rosberg pilóta Forma-1 Michael Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nico Rosberg egy német lapnak mesélt arról, hogy milyen volt a hétszeres világbajnok csapattársának lenni. 

Rosberg a német Bild lapnak mesélt vicces történeteket arról, milyen volt Schumi csapattársának lenni. A versenyző szerint egyszer egy monacói időmérő rajtja előtt négy perccel tett keresztbe neki szokatlan módszerrel a hétszeres világbajnok.

Forrás: AFP/Saeed Khan

"A versenyek előtt mindig van idő egy gyors vécére. A monacói átmeneti garázsoknál azonban ebből csak egy van. Michael előttem ment be. Bekopogtam az ajtón.

Tudta, hogy én kint állok, és várok, de nem nyitotta ki. Addig húzta az időt, míg már csak négy perc volt hátra.

Ez arra még pont elég volt, hogy ő beüljön az autójába, és elhajtson. Én meg mehettem volna tele az időmérőre. A vécé mellett egy vödörbe pisiltem" – mesélte nevetve a Forma-1-es pilóta. Rosberg mindig is csodálta honfitársa szemléletmódját, ahogy azt is, hogy sosem fordult elő vele, hogy megfeledkezett volna egy szerelője születésnapjáról.

Michael Schumacher 2013. december 29-én szenvedett síbalesetet a franciaországi Méribelben, súlyos fejsérülése miatt kétszer meg kellett operálni. Egy ideig mesterséges kómában tartották. Azóta Schumi a család svájci házában, speciális körülmények között gyógyul horribilis, heti 40 millió forintos összegért. Állapota egyelőre nem javul.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.