Camilla hercegné sírva fakadt egy hivatalos látogatáson

Forrás: AFP/Marty Melville -
Károly herceg családon belüli erőszak sírás Camilla hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Károly herceg felesége egy olyan szervezetet látogatott meg a minap, mely a családon belüli erőszak ellen harcol, és azokat a nőket karolja fel, akik áldozatául estek párjuk agresszivitásának. Camilla hercegné nagyon megrendült és könnyekig hatódott a tragikus történetek hallatán. 

Camilla hercegné könnyekben tört ki, a családon belüli erőszakot elszenvedett nők szívszaggató történetei hallatán. A hercegné figyelmesen hallgatta a nők pusztító tapasztalatait.

Forrás: AFP/Marty Melville

Köztük volt Joanna Brown legjobb barátja és édesanyja is. A nőt erőszakos és manipulatív férje gyilkolta meg, aki a British Airways kapitánya volt. A nő halála óriási botrányt okozott az Egyesült Államokban is. Joanna Brownt évekig terrorizálta a férje, amikor a nő összeszedte a bátorságát, hogy elhagyja, a férfi egy baltával agyonverte őt a gyermekik szeme láttára.

Forrás: AFP/Adrian Dennis

Rengeteg nő osztotta meg felkavaró, és megdöbbentő történetét, amit Camilla hercegné sem tudott sírás nélkül végighallgatni. A hercegné megígérte, hogy mindent megtesz, amit csak lehet, hogy felhívja a figyelmet a családon belüli erőszakra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.