Maria-Olympia hercegnő párkapcsolat szerelem randi Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fellélegezhetnek a hölgyek: a 31 éves brit trónörökös a hírek szerint továbbra is szingli, és nem jár együtt a barátnőjének kikiáltott Maria-Olympia hercegnővel.

Nincs itt szó semmiféle szerelemről. Néhány nappal ezelőtt a Life.hu is megírta, miszerint a királyi család bennfentesei szerint Harry herceg teljesen belehabarodott a 19 éves Maria-Olympia hercegnőbe. Nemrég azonban erre cáfolt rá a HELLO! magazin egyik forrása, aki szerint nem igaz, hogy bármi ilyesmiről lenne szó.

Forrás: AFP

10 dolog, amit nem tudtál Harry hercegről

Ő a brit család fekete báránya, akit a Cressida Bonasszal történt szakítása óta a világ legkapósabb agglegényei között tartanak számon. Diana hercegné és Károly herceg mindig vicces és jókedvű legkisebb gyermeke. Íme, 10 kevésbé ismert tény Diana hercegné és Károly herceg mindig vicces és jókedvű legkisebb gyermekéről - kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.