Hosszú Katinkát újra nagypapája edzette

Forrás: AFP/Odd Andersen -
úszás Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka hétvégén meglátogatta nagyszüleit, de természetesen az edzés nem maradhatott el. A vasárnapi gyakorlatát így a régi edzője, vagyis a nagypapája irányítása alatt folytatta le, aki nagyon boldog volt, hogy újra ő edzhette Katinkát.

Családi látogatás ide vagy oda, Hosszú Katinka egy edzést sem hagyhat ki. A hétvégét a nagyszüleivel töltötte az úszónő, így régi edzőjével, vagyis a nagypapájával folytatta le a vasárnapi szokásos gyakorlatot. Facebook-oldalán is beszámolt az Iron Lady arról, mekkora öröm volt ez mindkettőjük számára.

Hosszú Katinkát újra nagypapája edzette Forrás: AFP/Odd Andersen

"Vasárnap reggeli edzés a legjobbal!:)Vissza a gyökereimhez! Nem is indulhatna jobban a nap!" - tette ki Katinka posztját, amihez egy fotót is mellékelt. A nagypapa, Bakos László hasonlóan vélekedett az együtt töltött időről.

"Nagyszerű érzés volt újra edzenem a kisunokámat. Rengeteget fejlődött, de külsőre még ennél is nagyobb volt a változás.

Gyerekkorában irányítottam Katinka úszását, akkor még mások voltak az arányok.

Törékeny kislányból erős nő lett. Ráadásul én sem edzhetek túl sokszor egy háromszoros olimpiai bajnok úszót, az már csak hab a tortán, hogy Katinka az én unokám" - mondta a Borsnak a büszke nagypapa. Hozzátette, Shane Tusup vagyis Katinka férje és edzője hatalmas energiával és precizitással dolgozik, de persze ő is adott tanácsokat unokájának. Az úszószövetség körüli vitát viszont nem szerette volna kommentálni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.