Tóth Gabi X-Faktor domina RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elindult az X-Faktor negyedik élő adása, a mentorok ezúttal is kitettek magukért - már, ami a bevonulást illeti. Tóth Gabi előtt térdre borultak a férfi mentortársai.

A mentorok ismét különleges bevonulóval készültek az X-Faktor negyedik élő show-jára. Ahogy elhúzódott a fal, láthattuk, hogy a három férfimentor mind térdre borult, Tóth Gabi pedig felettük áll igazi dominaként. Ahogy már megszokhattuk, ezúttal sem volt hétköznapi az énekesnő kinézete, bár közel sem volt annyira extrém, mint a tegnapi COMET-gálán.

Tóth Gabi turbános dominának öltözött Forrás: RTL Klub

Az énekesnőt fekete, testéhez tapadó ruhába öltöztették. A férfiak legnagyobb örömére így Gabi idomai is láthatóvá váltak, de nem ez volt a legkülönlegesebb a szettjében. Az egyszerű, klasszikus ruhácskát egy hatalmas, színes turbánnal dobták fel, valamint óriási karika fülbevalókkal.

Tóth Gabi turbánt kapott Forrás: RTL Klub

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.