Robbie Williams duettet énekelt a Spice Girls tagjával

Forrás: AFP -
Robbie Williams Emma Bunton Mel B duett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A karácsony közeledésével egyre többen kerülnek romantikus hangulatba, ezt bizonyítja Emma Bunton és Robbie Williams csodálatos előadása is. 

A "2 Become 1" című 1996-os Spice Girls-nótát állította színpadra Robbie Williams és a lányegyüttes egykori tagja, Emma Bunton. A popballadaként aposztrofált dal akkor született, mikor Geri Halliwell és az akkori szövegírójuk egymásba szeretett.

Most azonban, 20 évvel később, a két profi énekes karácsonyi, szeretetteljes hangulatot varázsolt a színpadra, melyet a rajongók óriási örömmel fogadtak - írta meg a Heart.co.uk

Robbie Williams és Emma Bunton Forrás: AFP

Zenekar nélkül, csupán zongorakísérettel elevenítették fel az egykori nótát, amelyet egy titkos londoni szórakozóhelyen adtak elő 300 fős közönségüknek.

Ha a hírek igazak, akkor nem esett nehezére a két hírességnek egymásra hangolódni, ugyanis bizonyos források szerint Williams már az összes egykori Spice Girls lányt ágyba tudta csalni. Nemrégiben jelent meg Robbie legújabb lemeze, a "Heavy Entertainment Show", amelyből néhány dal szintén felcsendült a koncert során mindenki nagy örömére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.