Victoria és David Beckham házassága zátonyra futott?

Forrás: AFP/Justin Tallis -
David Beckham házasság válás Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ideje a Victoria és David Beckham közötti konfliktusoktól hangos a sajtó, ám a legfrissebb hírek szerint olyan rosszra fordult a helyzet, hogy hamarosan külön is költöznek.

Állítólag olyannyira válságban van a sztárpár házassága, hogy a Spice Girls egykori énekesnője és az exfutballsztár különköltözött.

Forrás: AFP/Justin Tallis

A hírek szerint a konfliktus oka, hogy a sztárfocista képtelen megemészteni, hogy felesége sokkal többet keres nála, egyesek szerint pedig az ágyban sem passzol köztük minden.

De azzal kapcsolatban is felröppentek a hírek, hogy a páros között azóta durvultak el a viták, mióta

a sztárpár elköltözött Londonból.

Forrás: AFP/Justin Tallis

Míg Victoria vissza akar menni Angliába, addig David belezúgott Los Angeles-be, ezért sem akar visszatérni a szigetországba. De Vic nem adja fel,

mindenképp visszaköltözik régi otthonukba.

Legalábbis egy közeli barátjuk ezt mondta az OK! magazinnak, és azt is hozzátette, hogy a pár között született egy megállapodás, miszerint csak a nyarat töltik külön, ám a magazin szerint nagyon valószínű, hogy ez jelentheti majd a házasságuk végét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.