Hosszú Katinka nem csak világcsúcsot, hanem világkarriert is úszott

Hosszú Katinka olimpia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka olimpiai szereplésével az egész világ figyelmét magára vonta. Az úszónő az utóbbi években sikert sikerre halmozott, az idei olimpián pedig világcsúcsával és három aranyérmével meg is koronázta pályafutását.

Mindannyian szívünkbe zártuk a kitartásáról és elképesztő akaraterejéről híres Iron Ladyt. Külön büszkeség, hogy az idei olimpián Katinkának köszönhetően

háromszor is felcsendülhetett a magyar himnusz.

Így nézett ki Hosszú Katinka, amikor az első felnőtt érmét nyerte Forrás: AFP/Martin Bureau

Nem csoda, hogy az egész világ kíváncsi arra a lányra, aki férjével karöltve, hátat fordítva az úszószövetség szabályainak olyan sikereket ér el időről-időre, amitől mindenki álla leesik. Sokan firtatják, vajon mi lehet a titkuk, de szerényen, mosolyogva mindig csak annyit mondanak, hogy a speciális edzésterv és a rengeteg belefektett energia meghozta gyümölcsét. Legutóbb

a CNN nevű világhírű amerikai csatonra készített interjút Katkával.

Ilyen is csak a legnagyobbakkal történik, legyünk rá nagyon büszkék.

„Amikor a rajtkőre lépek, az Iron Ladyt látod. Olyankor Hosszú Katinka a hotelben marad vagy otthon a saját problémáival. Az Iron Ladynél nincs kifogás, küzd, hogy kihozza belőlem a legjobbat."- mesélte őszintén a CNN-nek adott interjújában az olimpikon úszónő.

Wow! Ilyen feszes Hosszú Katinka feneke

Edzés előtt, egy fotón mutatta meg az úszóklasszis, milyen remek formában van. A kép láttán pedig nyugodtan megállapíthatjuk, hogy a 26 éves világbajnoknak a feneke is világbajnok, Katinka popsija ugyanis csupa izom.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.