Heti trendjelentés - Eva Longoria mindenkit meglepett

Brad Pitt fashion week Justin Theroux Charlize Theron vörös szőnyeg Eva Longoria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érdekes megoldások, furcsa összhatások és egy stíluskirálynő – ezek uralták a héten a vörös szőnyeget. Már mutatjuk is a részleteket, te pedig szavazd meg a legjobb és legrosszabb outfiteket.

Stíluskirálynő

Charlize Theront többször is láttuk ezen a héten a vörös szőnyegen, és mindannyiszor kifogástalan volt a megjelenése. Nekünk ez a kettő volt a kedvencünk.

Charlize Theron Forrás: Getty Images

Melyik outfit tetszik jobban?

Farmermánia

A modellek kedvence ezen a héten a farmer volt, amit megpróbáltak a vörös szőnyegre átértelmezni. Stallone lánya, Sistine a manapság trendi metállal dobta fel a farmerjét, míg a Cara Delevingne szintén modell testvére, Poppy egy elegáns zakóval egészítette ki. Egyébként ez utóbbi szett sem volt rossz, de túlságosan kiemelte a vékony alakját.

Sistine Rose Stallone, Poppy Delevigne Forrás: Getty Images

Kinek a választása jön be jobban?

A 10 legdögösebb modelltesó

A Dior 2017-es tavaszi–nyári kampányához egy testvérpárt, Ruth és May Bellt kérték fel. Maria Grazia Chiuri kreatív igazgató szerint nagyon izgalmas, hogy a lányok ennyire hasonlítanak egymásra, ráadásul tökéletes összhang van közöttük. Ennek apropóján most összeszedtük a legbájosabb modelltesókat, akik közül néhányan közös kampányfotózásokat is kaptak.

A legfurcsább szettek

A The Ramones gitárosának felesége, Linda Ramone nem hazudtolta meg önmagát. Kirívó, színes szettjére mindneki felfigyelt, ahogy Laxmi Narayan Tripathi sem maradt észrevétlen a vörös szőnyegen. Az indiai származású, transznemű színésznő hagyományos öltözetben, látványos arcfestéssel vonult a többi sztár között.

Laxmi Narayan Tripathi, Linda Ramone Forrás: Getty Images

Kinek a merészsége jön be jobban?

Pasimustra

A Jennifer Aniston számára legfontosabb két férfi is megjelent a héten egy-egy vörös szőnyeges eseményen. Habár számunkra egyértelmű, hogy Justin Theroux sokkal jobban festett, mint a bő nadrágos Brad Pitt, mégis inkább rátok bízzuk a döntést.

Justin Theroux, Brad Pitt Forrás: Getty Images

Kinek a stílusa tetszik jobban?

A hét meglepetése

A kikezdhetetlen stílusérzékkel rendelkező Eva Longoria ezúttal olyan ruhát vett fel, ami kissé meglepett minket. A rendkívül bő szabású nadrág nem a legelőnyösebb az olyan alacsony nőknek, mint amilyen a színésznő is.

Eva Longoria Forrás: Getty Images

Neked tetszett Eva Longoria ruhája?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.