Katalin hercegnő titokban találkozott Angelina Jolie-val: ezt tanácsolta neki

találkozó Katalin hercegnő válás Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnő és Angelina Jolie titokban találkoztak. A hercegnő azt tanácsolta a színésznőnek, hogy adjon még egy esélyt Brad Pittnek.

Angelina Jolie egy forgatás miatt tartózkodik Londonban, ismét a Disney-boszorkány, Demóna bőrébe bújik. A forgatási szüneteket pedig alaposan kihasználja, rövid, de annál fontosabb találkozókon vesz részt. Katalin hercegnővel is bizalmas beszélgetést folytatott.

Katalin hercegné Angelina Jolival találkozott Forrás: Getty Images


"Mindketten sokat jótékonykodnak, így kerültek közel egymáshoz, rendszeresen e-maileznek. Utoljára 2015-ben találkoztak, együtt teáztak, még Brad Pitt is velük volt"
- kotyogta ki egy palotához közeli informátor az OK! magazinnak. Akkor még minden rendben volt Jolie és Pitt házasságában, ma azonban már nem sok mondanivalójuk van egymásnak. A mostani találkozó alkalmával Katalin hercegné erre is rákáérdezett, kíváncsi volt, hogy állnak most a dolgok.

"Jolie mindent elmondott Katalinnak arról, hogy min ment keresztül az elmúlt másfél évben. Beszélt a nehézségekről, hogy milyen egyedül nevelni hat gyereket, a gyerekelhelyezési per szörnyűségeiről, és azt is elárulta, hogy mindezek ellenére hiányzik neki Brad" - áulta el az informátor. Katalin pedig meglepő tanácsot adott a színésznőnek.

Angelina Jolie-t nagyon meghatották Katalin szavai Forrás: Picture-Alliance/AFP/usage worldwide/Ik Aldama


"Azt mondta neki, hogy fogadja vissza Bradet. Látta, hogy milyen fantasztikusak voltak ők együtt, és ha Angie a szíve mélyén meg tud bocsátani neki, akkor érdemes lenne még egy esélyt adni ennek a kapcsolatnak. A hercegnének és Vilmos hercegnek is volt egy szakításuk, de mindent rendbe tudtak hozni"
- mondta a bennfentes az amerikai lapnak.

Állítólag Katalin szavai nagyon meghatották Angelinát. Ki tudja, lehet, hogy mégis elgondolkodik a békülésen?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.