Angelina Jolie békülne, nem akar elválni Brad Pitt-től

Forrás: AFP/Leon Neal -
Brad Pitt házasság válás család Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú ideje húzódik Brad Pitt és Angelina Jolie válópere. Úgy tűnik, most kiderült, hogy miért. Egy bennfentes szerint a színésznő nem tud továbblépni, békülni akar a férjével. 

Nem kis fejtörést okoz az ügyvédeknek Brad Pitt és Angelina Jolie válása. Hosszú ideje húzódik a per, a gyermekelhelyezés körül sem ment minden simán.

Most úgy tűnik, hogy a színésznő akadályozhatja a válást. A The Sunnak egy bennfentes elárulta, hogy Jolie úgy döntött, mégsem akar válni. Kibékülne a férjével.

Angelina Jolie békülni szeretne Forrás: AFP/Leon Neal

"Szeretné, ha újra család lennének, nem képes továbblépni – mondta az informátor. – Ezért teszi olyan nehézzé Brad számára az összes apróságot, ami a házasság felbontásával kapcsolatos" – folytatta.

Azt is tudni lehet, hogy Brad Pitt egyelőre nem nyitott az újrakezdésre. Arra koncentrál, hogy a gyermekeikkel minden rendben legyen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.