Vilmos herceg hűtlen volt Katalinhoz: íme az árulkodó jelek!

Forrás: Getty Images/2019 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo -
hűtlenség Katalin hercegné Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyes információk szerint Vilmos mégsem volt mindig olyan hűséges, sőt, brit lapok állítják: a herceg megcsalta Katalint.

Vilmos herceg és Katalin hercegné élete szinte teljesen tökéletes. Az egyetemen való találkozásukból barátság lett, a barátságból pedig szerelem. 2011-ben összeházasodtak és már lassan tíz év házasság után is kiegyensúlyozott a kapcsolatuk. Most azonban napvilágot láttak olyan pletykák, miszerint Vilmos hűtlen volt Katalinhoz - írja a Blikk.

Forrás: Getty Images/2019 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

Katalinnak ugyanis az egyik legjobb barátnőjével, Rose Hanburyvel hirtelen megromlott a viszony, a herceg pedig feltűnően próbálja csitítani kettejük haragját.

Ennek okán a legtöbb lap meg van győződve arról, hogy kettejük viszonya valószínűleg Vilmos miatt mérgesedett el. Sokan úgy vélik, hogy a nő és a herceg között volt valami, bár királyi család ezt tagadja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.