Súlyos veszteség érte Meghan Markle-t: összetört Sussex hercegnéje

gyász Meghan Markle család Parkinson-kór
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle volt diplomata nagybátyja, Michael Michael 82 éves korában hunyt el. A Parkinson-kórban szenvedő férfi soha nem találkozott unokahúga férjével, Harry herceggel.

Michael Markle egy kedves, szelíd, halk beszédű öregember volt, aki mindig örült, ha Meghanról kérdezték. Egy meg nem nevezett forrás szerint nagyon büszke volt Meghanra, és azt kívánta, bárcsak lehetősége lenne találkozni Harryvel. A közösségében eléggé ismert volt arról, hogy Meghan nagybátyja, és mindig megállt beszélgetni, hogy elmondja, mennyire büszke rá, annak ellenére, hogy gyakran nem értett egyet Meghan dolgaival - írja a The Sun.

- mesélte a férfi egyik ismerőse.

Gyászol Meghan Markle. Forrás: Getty Images/2019 Karwai Tang/Karwai Tang

A 82 éves férfi korábban arról is beszélt, hogy diplomata volt és befolyását fel is használta azért, hogy könnyebb jövőt teremtsen az unokahúgának: állítólag anno személyesen beszélt argentin nagykövettel, hogy szakmai gyakorlatot biztosítson Meghannek ifjúsági sajtóreferensként az argentin-amerikai nagykövetségen.

Az elmúlt években azonban testvéréhez, Thomashoz hasonlóan, elidegenedett Meghantól a Harry herceggel tartott királyi esküvője előtt. Fájt neki, hogy nem hívták meg az esküvőre és Meghan azóta sem vette fel vele a kapcsolatot.

Ez is érdekelhet: Kitálalt Meghan Markle apja: szerinte ez a legnagyobb hibája lányának és Harry hercegnek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.