"Nagyon hálás vagyok, hogy velem vagytok!" - mindent elvesztett a TV2 sztárja

TV2 Facebook feltörés Instagram Békefi Viktória
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár leszek! korábbi évadának győztesét, Békefi Vikit hatalmas veszteség érte a napokban.

Békefi Viktória az Instagram-oldalán mesélte el követőinek, mi történt vele az elmúlt napokban.

-írta Viki szomorúan.

Az énekesnő elmesélte, hogy közösségi oldalát egy török hacker törte fel, méghozzá úgy, hogy kapott egy hivatalosnak tűnő e-mailt, hogy a fiókjához hozzárendelnék a kék pipát, ami hivatalossá teszi, csupán annyit kell tennie, hogy elküldi a személyigazolványa másolatát.

Mivel Viki nem is sejtette, hogy egy csaló áll a dolog mögött, követte az utasításokat, így a hacker belépett a fiókjába, megváltoztatta az e-mail címét, a telefonszámát, és eltulajdonította az énekesnő profilját.

"Nem tudom, hogy mi volt vagy mi a cél, mindenesetre sajnálom, hogy ilyen világot élünk, ahol már egyre jobban dominál az utálkozás, az, hogy emberek másoknak ártsanak akár kommentben, üzenetben vagy egy ilyen húzással, hogy elveszik a személyes tulajdonukat.

Mindenesetre sokkal körültekintőbb és óvatosabb leszek most már és nektek is ezt javaslom! Nagyon szépen köszönöm a sok üzenetet, segítséget, jelentést! Nagyon hálás vagyok, hogy velem vagytok!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.