2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Harry herceg memoárját viszik, mint a cukrot: a Harry Potter óta nem volt ekkora sikere könyvnek

Forrás: AFP/Angela Weiss -
királyi család memoár Harry Potter Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg könyvét óriási érdeklődés övezi: a Harry Potter történetek óta nem tarolt úgy könyv, mint az övé.

Harry herceg, akit sokan csak a királyi család fekete bárányaként emlegetnek, most megjelent memoárjával amellett, hogy alaposan felkavarta az állóvizet, milliókat is kaszálhat. Korábban több részlet is kiszivárgott már a könyvből, amelyben Vilmossal való verekedéséről, illetve Katalin és Meghan kapcsolatáról is őszintén írt.

A legfrissebb információk szerint a Harry Potter-regényfolyam egyes köteteinek megjelenése óta nem volt akkora kereslet könyv iránt, mint Harry memoárjának.

A 407 oldalas kötetből - ami hazánkban március 17-én jelenik meg - a forgalomba kerülés első napján 400 ezer példányt értékesítettek nyomtatott könyv, e-könyv, illetve hangoskönyv formájában.

Egyes források szerint a memoár címe, a Spare (magyarul Tartalék) arra utal, hogy III. Károly Harryt mindig csak tartaléknak tekintette, ami önmagában rossz fényt vet a brit uralkodói családra és a királyra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.