Katonai egyenruhában is csodásan néz ki Katalin hercegné - Fotó

fotó katonai egyenruha Katalin hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
II. Erzsébet 2011-ben nevezte ki Vilmos herceget az Ír Gárda tiszteletbeli ezredesének. Az előkelőség a királynő halála után walesi herceg lett, így III. Károly a Walesi Gárda ezredeseként nevezte őt meg. Vilmos korábbi címét felesége, Katalin hercegné örökölte.

A walesi hercegné szerdán meglátogatta az Ír Gárda vidéken terepgyakorlatozó tagjait. Az alkalomból maga is terepszínű katonai egyenruhát viselt, miközben beleláthatott a csapat tevékenységeibe.

"Egy havas reggel az Ír Gárdával a Salisbury-fennsíkon! Az Ír Gárda munkája olyan széleskörű, mint amilyen példaértékű, a parkőrök kiképzésétől a kelet-afrikai orvvadászat elleni küzdelmen át az ukrán fegyveres erők aknamentesítési kiképzéséig. Fantasztikus volt ma a társaságukban lenni, látva a kemény munkájukat (időjárástól függetlenül!)" - olvasható a posztban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.