Tóth Gabi: "Hánynom kell ettől a képmutatástól, ami itt megy"

Forrás: MTVA -
Tóth Gabi vélemény Tiktok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő nemrégiben egy TikTok-videóban vágott vissza a rosszindulatú kommentelőknek. Gabi szerint a közösségi médiában folytatott gyalázkodás mögött egyéni frusztrációk húzódnak meg, és élőben az emberek nem mernek ilyen aljasan viselkedni.

A sztár a TikTok-videóban a képmutatást és az álnok jópofizást is kritizálta, amit a médiában tapasztal.

"Sziasztok! Ha már mindenkinek ilyen nagy a pofája, itt is, ott is, gondoltam, én is bejövök ilyen nagy pofával. Azon gondolkodtam, mennyire besz*riak az emberek. Képzeljétek el, mennyire besz*riak. Össze-vissza írogatni, kommentelni, cikkeket lehozni...

Rohadt egyszerű belebújni a Facebookba meg a TikTokba. Aztán annál szánalmasabb nincs, mint amikor ezekkel az emberekkel – akik ilyeneket irogatnak rólam – mondjuk találkozunk egy médiaeseményen... ha látnátok azt a jópofizást, azt a bájvigyorgást. »Gabi. jaj de jól nézel ki, hogy van a kislányod? Minden rendben van veled?«. Persze. Jól vagyok, miután szétnyírtatok két évig és folyamatosan hazugságokat és megalázó, lejárató, gúnyolódó cikkeket hoztatok le rólam, hogy hiteltelenítsetek. Konkrétan hánynom kell ettől a képmutatástól, ami itt megy. Konkrétan egymást nyírjuk az interneten, emberek.

Élőben meg besz*riak vagytok, és mindenki a másiknak az arcába jópofizik. És bedőlünk, el akarjuk hinni a hazugságot, valóságnak akarjuk látni csak azért, hogy a saját gyengeségünket és frusztráltságunkat palástolhassuk vele, és picit erősebbnek és többnek hihessük magunkat azáltal, ha azt látjuk, hogy a másik kínlódik, a másikat csesztetik" - mondta az énekesnő, majd kitért arra, hogy a gúnyolódók végül egyedül érzik majd magukat, mert mindannyian egyedül vagyunk.

@tothgabiofficial

Gondolataim röviden…

♬ eredeti hang - Gabriella Tóth

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.