Tragédia: 3 személyt késeltek halálra Károly király koronázása előtt

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
késelés koronázás III. Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragikus események történtek a hétvégén Londonban, mindössze néhány nappal Károly király koronázását megelőzően: péntek este több embert késeltek halálra a város különböző pontjain.

A Dagenham Heathway metróállomás közelében két csoport macsetékkel verekedett. Az éjfél előtt kihívott rendőrök és mentők egy 18 éves fiút találtak szúrt sérülésekkel, aki a helyszínen életét vesztette. Egy másik sérültet kórházba szállítottak, míg egy 20 éves férfit gyilkosság gyanújával letartóztattak.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Ugyanazon az éjszakán a Hackney Mare Street egyik lakóházában is halálos késelés történt. A rendőrök egy 20 év körüli férfit találtak holtan, és három embert – két férfit és egy nőt – gyilkosság gyanújával letartóztattak.

Emellett egy 16 éves fiút is megkéseltek, amikor hazafelé tartott az iskolából. A szemtanúk szerint támadói lesben állva vártak rá, de a rendőrség egyelőre még nem tartóztatott le senkit az ügy kapcsán – írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.