Szívszorító fotók: eltemették Robert De Niro unokáját - a család mély gyászban van

Forrás: AFP -
temetés Robert De Niro Leandro De Niro Rodriguez színészlegenda fentanil
A színészlegenda, Robert De Niro 19 éves unokája, Leandro De Niro Rodriguez július 1-jén halt meg. Testét egy manhattani lakásban találták meg,  később kiderült, hogy halálát egy fentanillal felütött tabletta okozta. A férfit szombaton helyezték örök nyugalomra, a világhírű színész és a lánya, a fiú édesanyja, Drena összeomlottak a gyásztól.

A temetésen készült szívszorító fotók tanúsága szerint a feketébe öltözött gyászolók egy kis csoportja reggel 9 óra körül érkezett a temetőbe, De Niro pedig egy fekete terepjáróval érkezett és biztonságiak kísérték be a ravatalozóba.

A színész és fogadott lánya egymást megölelve, megtörten álltak a ravatal mellett és nézték végig, ahogy a fiatal férfi koporsóját egy halottaskocsiba teszik - látható a New York Post fotóin.

"Az egész család mély gyászban van" - árulta a lapnak egy a közeli ismerősük.

Drena múlt vasárnap jelentette be fia halálát az Instagramon. "Gyönyörű, édes angyalom. Elmondhatatlanul szeretlek, attól kezdve, hogy a testemben éreztelek. Te voltál az örömöm, és minden, ami valaha tiszta és valóságos volt az életemben. Bárcsak veled lehetnék. Bárcsak veled lettem volna. Nem tudom, hogyan éljek nélküled, de megpróbálom továbbadni azt a szeretetet és fényt, amit addig érezhettem, míg az édesanyád voltam. Annyira szerettünk és becsültünk, azt kívánom, bárcsak ez a szeretet megmenthetett volna! Annyira sajnálom, kicsim, nagyon sajnálom! Nyugodj békében az örök paradicsomban" - írta a megtört édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.