2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Sebestyén Balázs megható bejelentést tett nagyobbik fiáról - Beni arcát is megmutatta

Sebestyén Balázs
Forrás: BorsOnline -
Sebestyén Balázs bejelentés Beni videó születésnap
Sebestyén Balázs nagyon ritkán mutatja meg a közösségi oldalán a gyerekeit, ám most kivételt tett, nagyobbik fia, Beni 15. születésnapja alkalmából megható videót tett közzé.

Sebestyén Balázs nagyobbik fia 15 éves lett

Sebestyén Balázs két fiúgyermek büszke édesapja, bár ritkán mutatja meg őket a közösségi oldalain, ám most egy jeles nap alkalmából kivételt tett. A rádiós műsorvezető nagyobbik fia, Beni most ünnepelte a 15. születésnapját, amelyről megható posztban emlékezett meg az Instagramon. Balázs egy felvételt is megosztott a rajongóival, amelyen az ünnepelt elképesztő tehetséggel dobol - szúrta ki a Borsonline.

Hogy telt el ez ilyen gyorsan? 15 év! Annyira büszkék vagyunk Rád, Beni. Nagyon szeretlek! Hihetetlen nagy csoda vagy, köszönöm, hogy hozzánk jöttél.. Remélem egyszer ott ugrálunk majd az egyik koncerteden..

 - írta Balázs a bejegyzésében.

A rajongók nem győztek gratulálni az édesapának, szerintük sem kétség, hogy a fiából hamarosan nagyszerű és ismert zenész lesz. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.