Meghan Markle újabb nagy dobásra készül: bejelentette, mire lehet számítani

Getty Images -
újrakezdés Meghan Markle podcast Spotify
Meghan Markle nem adja fel: a legutóbbi podcastjének csúfos bukása után ismét belefog egy beszélgetős műsor készítésébe, csak ezúttal egy másik vállalattal dolgozik együtt.

Hónapokkal azután, hogy Meghan Markle és Harry herceg üzleti kapcsolata a Spotify-jal hivatalosan is véget ért, bejelentették, az egykori színésznő újabb nagy dobásra készül. Sussex hercegnéje nem mondott le a podcastkarrierről, új szerződést kötött egy újabb céggel, méghozzá a Lemonada Mediával. Amellett, hogy a Spotify-on futó Archetypes című sorozatának egy évadát mostantól minden podcastplatformon terjesztik, Meghan egy új műsort is indít, amelynek ő lesz a házigazdája, bár további részleteket nem árultak el a cím nélküli projektről.

Suits (Season 7) meghan Markle
Forrás: AFP

"Büszke vagyok arra, hogy a Lemonada zseniális csapatához csatlakoztam, és hogy folytathatom a podcastemet" - mondta Meghan egy nyilatkozatban. "Az, hogy egy nők által alapított céget támogathatok egy gondolatébresztő és rendkívül szórakoztató műsorral, fantasztikus módja annak, hogy elindítsam a 2024-es évet. Tervünk, hogy újra kiadjuk az Archetypest, és hogy mostantól több ember férhessen hozzá. Egy dinamikus új podcast elindítása már javában zajlik. Nagyon várom már, hogy hamarosan megoszthassam, és nagyon örülök, hogy csatlakozhatok a Lemonada családhoz" - írta Meghan.

"Meghan tehetsége házigazdaként, alkotóként és beszélgetőpartnerként páratlan, és nagyon örülünk, hogy közösen hozhatunk létre vele egy új sorozatot" - mondta a cég vezétigazgatója. 

Meghan és Harry herceg nem teljesítették, amit vártak tőlük - Sok pénztől estek el

A pár Archewell Audio podcastvállalkozása a Spotify vállalattal 2020-ban aláírt megállapodás óta csupán egy podcastsorozatot készített Archetypes címmel. A Variety értesülése szerint a Spotify több tartalmat várt az Archewell Audiótól, Harry és Meghan viszont szerette volna, ha műsoraikat nem csak kizárólag a Spotify forgalmazhatja. A Spotify nagy reményeket fűzött Harry herceg és Meghan Markle podcastjéhez, de végül közös megegyezéssel megszűnt Harry hercegnek és feleségének, Meghan, sussexi hercegnőnek a streamingszolgáltatóval kötött szerződése.


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.