2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Ők a legfaragatlanabb sztárok Hollywoodban

75th Primetime Emmy Awards - Arrivals
Katherine Heigl
Variety via Getty Images/75th Primetime Emmy Awards - Arrivals - Michael Buckner
celebek hollywood rajongók bunkó
A közösségi médiának köszönhetően kedvenc hírességeikre a legtöbben úgy tekintenek, mint a legjobb barátjaikra, anélkül, hogy ismernék vagy valaha találkoztak volna velük. Csúf igazság, de a celebek sem mindig tökéletesek, a mosoly és a csillogás ellenére többen is akadnak közülük, akik nem éppen a kedves, közvetlen személyiségükről váltak hírhedtté.

Ellen DeGeneres

Kevin T. Porter humorista 2020-as tweetje robbantotta a bombát, mely szerint a népszerű talk show műsorvezetője, Ellen DeGeneres valójában nagyon durván bánik a kollégáival. Ez a kijelentés nagyon megdöbbentette a rajongókat, ugyanis DeGeneres a kedvesség és a nyíltság egyik legnagyobb szószólója, így szinte lehetetlen volt róla elhinni, hogy valójában egy aljas személyiség. Az ügyben végül vizsgálatot indítottak, a műsorvezető korábbi munkatársai szerint ugyanis elviselhetetlen módon bántak velük a show-ban. Többek között arról számoltak be, hogy valakit azért rúgtak ki, mert elment betegszabadságra vagy temetésre kéredzkedett el. DeGeneres a botrány kirobbanása után döntött úgy, hogy nem forgatja tovább a műsort, úgy érzi eljött az ideje, hogy új területen próbálja ki magát. 

Ellen DeGeneres
Ellen DeGeneres
Forrás: NORTHFOTO/Arga Images

 

Mike Myers

Mike Myers A Saturday Night Live-ban nyújtott alakítása miatt vált ismertté, majd az Austin Powers-trilógiában is szerepelt. Azóta azonban nem sűrűn kerül rivaldafénybe, amelynek egyesek szerint az az oka, hogy förtelmes személyiséggel rendelkezik. Bár a képernyőn egy humoros, mindig jó kedélyű embernek tűnik, a forgatásokon állítólag úgy viselkedik, mint egy hisztis díva. Amy Hill, The Cat in the Hat sztárja elárulta, hogy nem volt egyszerű a színésszel együtt dolgozni. Folyton megváratott mindenki és volt, hogy elvárta, hogy megetessék őt csokoládéval.

"Terminal" World Premiere
Mike Myers
Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency

Katherine Heigl

Katherine Heigl régóta fent az elviselhetetlen színésznők listáján. Először azzal ásta el magát, amikor a Felkoppintva című filmről úgy nyilatkozott, hogy nehéz volt megszeretnie, mert szerinte szexista és negatív színben ábrázolja a nőket. A Grace klinika alkotóit sem kímélte, amikor 2008-ban visszalépett az Emmy-díj jelöléstől, mivel nem érezte úgy, hogy olyan forgatókönyvből dolgozott volna, mely igazolná a legjobb mellékszereplő jelölését. Emellett állítólag számtalan rossz szokása is van: például nehezen bújik elő a lakókocsijából, és állandóan megkérdőjelezi a forgatókönyvet. Hollywood mindenesetre parkolópályára állította egykori üdvöskéjét: már leginkább csak mellékszerepekben vagy sorozatokban láthatjuk. 

EXCLUSIVE: Katherine Heigl is Spotted Filming on the Set of Suits.
Katherine Heigl
Forrás: NORTHFOTO/Dule Hill

Jason Segel

Jason Segel általában a jófej szomszéd típusú karakterként tűnik fel a mozivásznon, ezért is nehéz róla elképzelni, hogy valójában nem viselkedik kedvesen a rajongóival. Előfordult olyan eset, amikor állítólag egy rajongó arcába csapta az autója ajtaját, miután a nő arra kérte, hogy készítsenek egy közös képet.

Jason Segel promotes his new children's book at BookCon NYC
Jason Segel
Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media

Will Ferrell

Will Ferell komikudt nagyon sokan szeretik, így megdöbbentő tény lehet róla, hogy a való életben nem erősíti a kedves és közvetlen hírességek táborát. Információk szerint a rajongókkal kifejezetten bunkó, amikor autogramot kérnek tőle sértegeti, ugratja őket.

Will Ferrell arriving to pre record an interview at BBC Radio Two studios - London
Will Ferrell 
Forrás: NORTHFOTO/PAPARAZZI

Amy Schumer

Amy Schumer 2018-ban hívta fel nem éppen szimpatikus viselkedésére a figyelmet, amikor egy addig még nem ismert komikus előadását félbeszakította New Yorkban. A színésznő a közönség tagjaként vett részt az előadáson, amikor egyszer csak megkérdezte felmehetne e- a komikus helyett a színpadra. Végül átvette a férfi helyét a színpadon, később azonban bevallotta, hogy nem volt túl kedves húzás ez a részéről.

94ème édition de la cérémonie des Oscars au théâtre Dolby à Los Angeles
Amy Schumer
Forrás: WALTER / BESTIMAGE

 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.