Jon Bon Jovi elismerte, hogy többször is megcsalta feleségét: nem élt szent életet

"Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story" UK Premiere – Arrivals
Getty Image - Jo Hale
vallomás Jon Bon Jovi hűtlenség megcsalás
Jon Bon Jovi bevallotta, hogy 34 éve tartó házassága alatt néhányszor "átlépte azt a bizonyos határt", de úgy véli, ez a rocksztárok életének velejárója.

„Ezek mind a rocksztárság csodálatos kliséi” - mondta a The Independentnek adott interjújában. 

Soha ne hazudj arról, hogy szent voltál, de nem lehetsz annyira bolond sem, hogy egy kaland miatt feldúld az életedet.

A 62 éves rocksztár bevallotta, hogy a házasságuk azért tart még ma is, mert felesége türelmes volt és elviselte a hűtlenségét az évek során. Azt mondta, „kölcsönös csodálatot éreznek egymás iránt, és szerencsésnek érzi magát, hogy együtt nőhettek fel”.

Bon Jovi az 1993-ban megjelent, Bed of Roses című slágerével kért bocsánatot feleségétől, amiért hűtlen volt hozzá.

A zenész 1989-ben vette feleségül Dorothea Hurley-t a Las Vegas-i Graceland kápolnában. Négy gyermekük született: Stephanie most 30, Jesse 29, Jake 21, Romeo pedig 20 éves.

Jon Bon Jovi és felesége
Jon Bon Jovi és Dorothea Hurley - A Disnex + hamarosan műsorra tűzi a Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story című filmet, ami a zenész életét és karrierjét követi nyomon. 
Forrás: Getty Images

Édesapjához hasonlóan Jake Bongiovi is fiatalon találta meg a szerelmet Millie Bobby Brown személyében. Ő és a Stranger Things 20 éves színésznője 2023 áprilisában jegyezték el egymást, és már az esküvőjüket tervezik. Jon nem aggódik amiatt, hogy fia fiatalon nősül, korábban azt nyilatkozta, ha valaki megtalálja  a megfelelő partnert, és együtt tudnak fejlődni, annál nincs jobb dolog. Elárulta, hálás azért, hogy minden gyermeke ilyen párt talált magának, mindegyikük választottját nagyon kedveli.

Jake Bongiovi és Millie Bobby Brown
Jake Bongiovi és Millie Bobby Brown
Forrás: Getty Images

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.