Justin Bieber megijesztette a rajongóit: sírva jelentkezett be az Instagramon

Justin Bieber
AFP/2016 Getty Images/Kevork Djansezian -
hollywood justin bieber sírás
Justin Bieber rajongói aggódnak az énekesért: olyan fotókat osztott meg, amik arra utalnak, baj van.

Justin Bieber egy fotósorozatot osztott meg Instagram-oldalán, amelyek közül több kép is nyugtalanító. Nem véletlen, hogy aggódó rajongók árasztották el a kommentszekciót és azt kérdezgetik az énekestől, hogy mi a baj. Több olyan felvételt is megosztott ugyanis a 30 éves sztár, amelyeken sír. 

"Imádom, hogy nem félsz megmutatni a sebezhetőségedet és az érzelmeidet. Mindig jó emlékezni arra, hogy minden egyes híresség egy ember" - írta az egyik követő, de a sztár felesége, Hailey Bieber is kommentelte a kétségbeejtő felvételeket. "Egy jóképű sírós" - írta. Egyesek szerint ezzel szerette volna elolszlatni azokat az induló pletykákat, melyek szerint köze lehet Justin rossz kedvéhez. 

Justin Bieber
Forrás: Instagram

Nemrég ugyanis elterjedtek a válásukról szóló híresztelések, ezeket azonban egy, a párhoz közel álló forrás cáfolta. Leszögezte, hogy válásról szó sincs, nagyon boldogok együtt. A pár 2018-ban, a legnagyobb titokban házasodott össze, a ceremónián sem a család, sem pedig a barátok nem voltak jelen, és bár sokan kételkedtek abban, hogy a szerelmük ki fog tartani, egyelőre az idő a párt igazolta. Azt nem tudni, hogy Justint mi késztette a sírós fotók közzétételére, de bármi is történt, azóta meggondolta magát, ezeket a felvételeket ugyanis törölte. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.