James Franco újra a vörös szönyegen: a riktán látott színész Cannes-ban jelent meg barátnőjével

James Franco és barátnője
Northfoto - Doug Peters/EMPICS Entertainment
cannes-i filmfesztivál James Franco szexuális zaklatás
A színész és barátnője, Izabel Pakzad a 2024-es cannes-i filmfesztiválon tették tiszteletüket. James Franco az 5 éve kirobbant zaklatási ügye óta csak nagyon ritkán látható hasonló rendezvényeken.

A párt május 16-án, csütörtökön látták az Emilia Perez című film bemutatóján Cannes-ban. A 46 éves James Franco és a 28 éves Izabela is lenyűgözően nézett ki, a színész egy fekete szmokingot viselt, amihez fekete csokornyakkendőt és napszemüveget tett, Pakzad pedig egy fekete, oldalt fűzős ruhát választott a filmfesztiválra, és egy hangsúlyos, ezüstszínű platform szandált húzott.

James Franco és barátnője
James Franco és Izabel Pakzad Cannes-ban
Forrás: Northfoto

A pár 2018-ban hozta nyilvánosságra kapcsolatát, és még abban az évben debütáltak is a vörös szőnyegen. Idén eddig egyszer látták őket, a milánói divathétre látogattak el.

James Franco eltűnt a nyilvánosság elől

Franco azért tűnt el a nyilvánosság előtt, mert beperelték. A színész két diákja azt állította, hogy Franco kényszerítette őket, hogy szexjeleneteket játszanak el "orgiaszerű környezetben", olyan helyzetekbe kényszerítette őket, amelyeket a szokásos filmforgatásokon elfogadhatatlannak tartanak. A kereset szerint Franco "egy olyan fiatal nőkből álló csoportot akart létrehozni, akiket oktatás címszó alatt rendszeresen ki tud zsákmányolni". Sok diákjával elhitette, hogy a jövőben filmszerepekre is számíthat.

Az incidensek egy szexjelenetekről szóló mesterkurzuson történtek, amelyet Franco 2014 és 2017 között működő filmiskolájában tartott. A kereset benyújtásakor, 2019-ben Franco ügyvédje, Michael Plonsker tagadta a vádakat. 2021-ben peren kívüli megállapodás született, és Franco 2,2 millió dollárt fizetett a két felperesnek.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.