Pedro Pascal nyilvános helyen csókolózott Dakota Johnsonnal - Fotó

Dakota Johnson és Pedro Pascal a Materialists forgatásán New York
Northfoto - TheImageDirect.com
paparazzi csók pedro pascal Dakota Johnson
New Yorkban kapták lencsevégre a csókolózó párost. Korai lenne örülni azonban Pedro Pascal és Dakota Johnson viszonyának.

Különleges pillanatot sikerült megörökítenie a lesifotósoknak New Yorkban. A 34 éves Dakota Johnsont és a 49 éves Pedro Pascalt fotózták le együtt, ráadásul nem akármilyen helyzetben: a páros nagyon összemelegedett.

Dakota Johnson és Pedro Pascal a Materialists forgatásán New Yorkban
Dakota Johnson és Pedro Pascal
Forrás: Northfoto

Pedro Pascal és Dakota Johnson forró csókja

Korai lenne örülni azonban annak, hogy újabb sztárpár született, ugyanis a két színészt egy forgatás közben örökítették meg, vagyis Dakota Johnson és Pedro Pascal forró csókja csak színjáték: a Materialists című romantikus vígjáték egy jelenetét láthatjuk a felvételen. A filmben Johnson és Pascal mellett Chris Evans, Zoë Winters, Dasha Nekrasova, Louisa Jacobson és Marin Ireland is szerepel. 

Dakota Johnson és Pedro Pascal a Materialists forgatásán New Yorkban
Dakota Johnson és Pedro Pascal a Materialists forgatásán New Yorkban
Forrás: Northfoto

A 34 éves színésznő egyébként évek óta a Coldplay énekesével, Chris Martinnal - aki csak egyszer eszik naponta - alkot egy párt, habár a kapcsolatukat nagyon óvják a nyilvánosságtól, de az ismert, hogy már évekkel ezelőtt eljegyezték egymást, az esküvőre azonban még nem került sor - vagy nem tudunk róla. Pedro Pascal szíve azonban még eladó, bár a színész is nagyon bizalmasan kezeli a magánéletét, egyelőre úgy tűnik, hogy még nem találta meg a nagy ő-t.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.