Téged mi hoz ki a sodrodból?

Forrás: Thinkstock -
szavazás stressz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi húz fel, amikor a Facebookot pörgeted? Mivel dühíthetnek fel a kollégáid a leginkább a munkahelyeden? Mikor érzed úgy a leginkább, hogy a legszívesebben kiugranál a volán mögül? Szavazz, és tudd meg, mivel lehet kihozni minket, magyarokat a sodrunkból!

A stressz életünk velejárója. Jelen van a munkahelyünkön, az otthonunkban, a családi, baráti körünkben. Szinte bárhol találkozhatunk olyan apró tényezőkkel, amelyek ha nyugodt lelkiállapotunkban találnak meg, akár fel sem tűnnek, ám

ha rendre egymás után, halmozottan, egy-egy rosszabb pillanatunkban érnek bennünket, akár másodpercek alatt felhúzhatnak bennünket.

Forrás: Thinkstock

Ezek a stresszfaktorok, amelyeket most hétről hétre összegyűjtünk egy-egy témában, és megszavaztatjuk veled, hogy kiderüljön, mitől pöccen be a magyar – legyen szó a munkahelyről, a közösségi média platformjairól és idegesítő furcsaságairól, az otthonnal, családdal kapcsolatos tényezőkről, a közlekedésről és utazásról, valamint a vásárlásról.

Egy-egy téma szavazásánál összesen egy hét áll rendelkezésedre abban, hogy letedd a voksod a számodra legdühítőbbre, mindeközben pedig izgalmasabbnál izgalmasabb cikkeket olvashatsz róluk a Life.hu-n. A végén pedig felállítjuk a rangsort, amelyben összegezzük a legtöbb szavazatot kapott, és egyben legidegesítőbb stresszfaktorokat.

Ha szereted a kihívásokat, és megvan benned a képesség, hogy a stresszes hétköznapokban is megtaláld az élet apró örömeit, amelyek melegséggel töltik el a szíved, játssz velünk! 30 napon keresztül csak pozitív képeket posztolj az Instagramodra, használd a #30pozitivnap hashtaget, és a te képed is kikerülhet az oldalunkra.

Kövesd a Stresszfaktort hétről hétre, és szavazz arról, mi tud téged a legjobban felbosszantani!

Támogatott tartalom

A stressz miatt nem tudunk lefogyni? Ez lehet az okahttp://www.life.hu/stresszfaktor/20160925-a-stressz-hatasara-nehezebben-fogyunk-le-barmit-is-eszunk.htmlHiába táplálkozik egészségesen az, akit egy átlagos nap során komoly stresszhatások érnek: az Ohio State University friss kutatása szerint a stressz miatt nem képes fogyni sok nő. Stresszfaktor--Stressz és kapcsolaterősítés - Így hat rád egy kiadós ölelkezéshttp://www.life.hu/stresszfaktor/20151124-ez-tortenik-a-testedben-akkor-ha-olelkezel-valakivel.htmlEgy friss kutatás szerint minél hosszabban ölelkezünk össze valakivel, annál inkább elősegíthetjük a kötődést, és annál egészségesebbek is leszünk. Stresszfaktor--Íme, 5 idegesítő anyatípus, akikkel összefuthatsz a netenhttp://www.life.hu/csalad/20160505-ime-5-anyatipus-akivel-osszefuthatsz-a-neten.htmlÖsszeállításunkban 5 olyan anyatípust ismerhettek meg, akikkel bármikor összefuthattok a neten, de talán jobb őket elkerülni. Lássuk! Család--Stohl András szerint ezen stresszelnek a férfiakhttp://www.life.hu/csalad/20160907-scherer-stohl-es-geszti-vegre-elaruljak-nekunk-miert-stresszelnek-a-ferfiak.htmlStohl András,Scherer Péter, és Geszti Péter végre elárulták nekünk, hogy mi nyomasztja a férfiakat a leginkább. Vajon az anyagi problémák terhe nyomja a vállukat? CsaládFotó: Hirling Bálint - Origo10 idegesítő dolog, ami bárkit képes kihozni a sodrábólhttp://www.life.hu/intim/20151112-idegesito-dolgok-parkolo-mozgolepcso-szakitas-vegighallgatasa-sokszor-veled-is-elofordul.htmlA hétköznapokból merítettünk olyan helyzeteket, amik bármikor képesek felidegesíteni minket. Ismerős, nem? Intim--Másként lesznek rosszul a hidegtől és a melegtőlhttp://www.life.hu/drlife/20160719-a-hidegfront-es-a-melegfront-sulyos-szivproblemakat-okozhatnak.htmlMíg a melegfront növelheti az infarktusok számát, addig a hidegfront ritmuszavarokat okozhat az erre érzékenyebbeknél. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.