3 szuper tipp, amivel hasznosan töltheted az időt a dugóban is

Forrás: Thinkstock -
dugó stressz közlekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Semmi nem bosszant jobban, mint amikor órákat is eltöltesz teljesen haszontalanul egy dugóban ülve? Ne bosszankodj, inkább változtass. Töltsd el jól ezt az időt is!

Habár láttunk már abszolút extrém példákat is a dugóban eltöltött idő hasznosítására, mi mégsem elsősorban ezeket ajánlanánk. A mi kedvenceink az önfejlesztés, a játék és a mindig halogatott dolgok elintézése.

Téged mi idegesít?

Ha kíváncsi vagy rá, téged mi húz fel a legjobban, akkor kattints ide!

1. Önfejlesztés

Mikor érezné magát hasznosabbnak az ember, mint amikor tanul valamit? Úgyhogy ideje beszerezni néhány önfejlesztő vagy agykontroll-cd-t. Lehet, hogy otthon nem is ülnél le ezeket meghallgatni, pedig rengeteg pozitív energiát nyerhetsz általuk. Az önfejlesztésen túl a nyelvtanulás is olyan dolog, amit a dugóban űzhetsz. Gyakorold a kiejtést, és tanulj új szavakat, kifejezéseket. Akár egy teljesen új nyelvet is elsajátíthatsz. Ha éppen nagyon fáradt vagy, tegyél be egy hangoskönyvet, és hallgass egy kis irodalmat.

Tanulj idegen nyelvet a kocsiban Forrás: Thinkstock

2. Játék

Ha nem egyedül vagy a kocsiban, rengeteg játékot játszhattok: a barkochbától a fekete-fehér, igen-nem játékig rengeteg dologgal szórakoztathatjátok egymást. Ha egyedül vagy, akkor sem kell elkeseredned. Érdemes egy jó kis ördöglakatot bekészíteni a kocsiba, azzal aztán tényleg órákig is el lehet babrálni. De ellesheted a celebek kedvenc foglalatosságát is, szerintük a dugó a vicces szelfik legjobb helyszíne.

A dugó a vicces szelfik legjobb helyszíne Forrás: Thinkstock

3. Amire máskor nincs időd

Te is rengeteg dolgot halasztasz el azért, mert csak ömlenek rád napközben a feladatok? Néha pont azt vagyunk kénytelenek magunk előtt tolni, és halasztani, ami viszont igazán fontos lenne. Vedd elő a telefonod, és pótold a hiányosságaidat: intézz el néhány munkatelefont, hívd fel a családodat, rendezd az e-mailjeidet, de akár a karácsonyi ajándéklistát is elkezdheted összeírni.

Hívd fel családtagjaidat, vagy válaszolj az e-mailjeidre az autóban Forrás: Thinkstock

Tudtad?

Veled is előfordult már, hogy egy stresszes nap végén kimerültnek és fáradtabbnak érezted magad, mint valaha? Ennek a hátterében a szervezeted lecsökkent magnéziumszintje állhat. Kezdd el pótolni ezt az értékes ásványi anyagot, így ellenállóbb lehetsz a megterhelő helyzetekben!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.