tanácsadás ügyvéd szakértő Dr. Géczi Beatrix jog
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szakértőnk döntően polgári jogi ügyeken alapuló, peres és nem peres praxist folytat. 
Forrás: Origo

Főbb szakterületeink közé tartozik az ingatlanjog, a családjog, illetőleg a gazdasági jog. Közreműködést vállalunk többek között az ingatlanokkal kapcsolatos szerződések megkötésében, jogi képviseletet biztosítunk bontó- és egyéb perekben illetve a cégalapítással, valamint módosítással összefüggő eljárások során.
Cégek számára állandó vagy eseti megbízás keretében nyújtunk jogi támogatást, magánszemély ügyfeleinknek pedig telefonon előre egyeztetett időpontban, személyes konzultáción állunk rendelkezésére.
Szeretném felhívni az olvasók figyelmét, hogy a jogi esetek különbözőek, ezért a korábbi kérdésekre adott tanácsaim hasonló esetekre teljes biztonsággal nem alkalmazhatók. Szakmai felelősséget a félreérthető kérdések, illetőleg hiányosan közölt tényállások alapján adott válaszokért nem vállalhatok. A megjelent szakértői cikkekkel kapcsolatos további kérdéseit a drgbea@gmail.com e-mail címen teheti fel.

Web: www.gglaw.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.