S. Kállai Szilvia energiagyógyász

Az energiagyógyászat mára egyre népszerűbb gyógyulási, gyógyítási technika. Sikeresen hozzájárul a test fizikai állapotának jelentős javulásához, gyógyulásához és a lélek problémáinak feloldásához. S. Kállai Szilvia ezen területek mentén várja a kérdéseket.

"Ha az ember egészséges, akkor fizikai teste és lelke, energiarendszere egyensúlyban van. Ha ez a harmónia felborul, akkor előbb vagy utóbb, de bizton számíthatunk arra, hogy életünkben megjelenik a betegség. Miközben testünk tükörként szolgálva megmutatja, hol vannak benne az esetenként akár fájdalmas gócaink, energiarendszerünk is tartalmazza a hozzá tartozó blokkokat, elakadásokat.
Az energiagyógyászat ezeket az akadályokat oldásokkal kezeli, tisztítja, majd a megtisztított területet megfelelő energiákkal feltölti, kiegyensúlyozza - ez közvetlenül hat a fizikai testre is. Bár az energiagyógyászat sok esetben önmagában is elégséges gyógymód, nem az orvosi kezelések helyett, hanem, azok kiegészítésére ajánlom.

Több mint húsz évvel ezelőtt jött a felismerés, hogy képes vagyok/képesek vagyunk gyógyszerek nélkül is gyógyulni, gyógyítani, bár akkor ez még nagyon merész gondolat volt. Azóta folyamatosan keresem a válaszokat, a megoldásokat és tanultam földi tanítók és égi mesterek segítségével.
Már tudom, hogy a gyógyuláshoz egyedül kevés vagyok. Nem vagyok varázsló. Kell hozzá az is, aki segítséget kér. Mert hiába mutatok és tanítok bármennyi módszert, eszközt, technikát, ha a segítséget kérő nem akar, nem érzi, nem vágyik szívéből gyógyulásra. Addig, amíg ő nem dönt az Élet mellett, maximum tűzoltásra, átmeneti fájdalomcsillapításra, rövid ideig tartó egészségesebb időszakok megélésére lehet jó bármely gyógyítási technika, így az energiagyógyászat is.
Abban a pillanatban azonban, ahogy szívéből hozza meg döntését és együtt működik, megtaláljuk a betegségek, lelki problémák kiváltó okait is. Ezek oldásával, elengedésével, tisztításával, az energiák, az energiarendszer és közben a tudatunk tudatos használatával megteremthetjük magunknak az örömteli, feltétel nélküli szereteten/szerelmen alapuló, boldog, egészséges, bőségben megélt mindennapjainkat. Ebben tudok segíteni."

Kérdezd a szakértőt!
Figyelem! A kérdés és a válasz nyilvános lesz. Olyan becenevet adj meg, amely alapján nem lehet azonosítani, mert a kérdésed mellett ez a név fog megjelenni.
Nem kaptál választ a kérdésedre? Ne keseredj el, inkább olvasd el a korábbi válaszokat. Lehetséges, hogy korábban már valaki ugyanazt megkérdezte, amit te is. Számtalan megkeresés érkezik a Life.hu szakértőihez, akik megadott szempontok alapján döntenek arról, mely kérdésekre válaszolnak. Megértésedet köszönjük!
Írd be a mezőbe a képen látható kifejezést:
alma 2015-02-23 16:18

Elnézést kérünk, ez az oldal jelenleg nem elérhető, vagy nem létezik.
Kérjük válasszon a csatornamenüből!

2015-02-23 16:19

Elnézést kérünk, ez az oldal jelenleg nem elérhető, vagy nem létezik.
Kérjük válasszon a csatornamenüből!Elnézést kérünk, ez az oldal jelenleg nem elérhető, vagy nem létezik.
Kérjük válasszon a csatornamenüből!

alma 2015-02-23 16:15

Figyelem! A kérdés és a válasz nyilvános lesz. Olyan becenevet adj meg, amely alapján nem lehet azonosítani, mert a kérdésed mellett ez a név fog megjelenni.
Nem kaptál választ a kérdésedre? Ne keseredj el, inkább olvasd el a korábbi válaszokat. Lehetséges, hogy korábban már valaki ugyanazt megkérdezte, amit te is. Számtalan megkeresés érkezik a Life.hu szakértőihez, akik megadott szempontok alapján döntenek arról, mely kérdésekre válaszolnak. Megértésedet köszönjük!

2015-02-23 16:17

Az e-mail címedre érkező linken keresztül sikeresen megerősítetted a kérdésedet, így az eljutott a szakértohöz. Amint az általad választott szakértő válaszolt a feltett kérdésre, e-mailben értesítünk. Az e-mailben érkező linkre kattintva olvashatod a kérdést és a szakértő válaszát is.

tompai tamás 2014-01-29 10:49

ez meg mi?

2014-01-29 10:50

nem mondom meg

tompai tamás 2014-01-29 10:38

Káoszt akarok a fejekben!
FÁBIÁN TAMÁS - 2014.01.29 07:09
Orbán Viktor és Rogán Antal hívta össze a Magyar Csapatot, amelynek tagjai megtanítják, hogyan kell megvédeni a rezsicsökkentést. Kiktől félti a győzelmét a Fidesz? Hogyan lehet elérni, hogy aki nem a Fideszre szavaz, az másra se szavazzon? Kiderült a Magyar Csapat egyik toborzóján.
Orbán Viktor és Rogán Antal január első napjaiban levelet írtak azoknak, akik támogatták a rezsicsökkentést. A levél szerint ezeken a találkozókon megalapítják a Magyar Csapatot, ami a rezsicsökkentés eredményeit hivatott megvédeni „a hazai és nemzetközi politikai kapcsolataikat latba vető külföldi cégekkel és bankokkal szemben”.

2014-01-29 10:40

A hajánál rángatta volna el szavazni
A rezsigyűlést Rónaszékiné Keresztes Mónika Mária parlamenti képviselő nyitotta meg, aki a Fidesz VII. kerületi jelöltje az áprilisi választáson, a párt 106 fős országos listáján a hat nő közül ő az egyik. Az eligazítást azonban nem ő tartotta, hanem Beke Sándor, aki elmondása szerint tizennégy budapesti kerületben koordinálja a Fidesz kampányát, valamint több száz politikust tanított kommunikálni, polgármestereket és országgyűlési képviselőket egyaránt (arra nem tért ki, hogy ezek mind fideszesek voltak-e). Szakmáját tekintve pedig pszichológus, szociálpszichológus, aki "ért a tömeg mozgatásához".
A rövid önismertető után Beke nem teketóriázott, megmondta, hogy mit akar: "azt szeretném, hogy mindenki fejében totális káosz legyen, amikor feláll innen." A következő egy és negyed órában pedig sokat tett azért, hogy ez így is legyen.
Beszéde elején arról győzködte az összegyűlteket, hogy a közvélemény-kutatások ellenére (azt sosem fejtette ki, hogy melyikre gondol, bár egyszer elsütött egy Sanda Ipsos kezdetű viccet) nem áll jól a párt. Ezzel folytatta azt, amit 2009-ben Gyürk András, a Fidesz akkori és mostani kampányvezetője elkezdett , azaz a biztos szavazókat még biztosabban kell az urnákhoz hívni. Ennek módja pedig, ha elhitetik velük, hogy nincsen kényelmesen nyerő helyzetben a pártjuk, és mindenkire szükség van.
"2006-ban szavazókörzetenként négy szavazattal kaptunk ki. Néggyel! Ha ezt tudom, a hajánál fogva rángatok el még négy embert a saját körzetemben, és gondolom itt mindenki így van ezzel" – tüzelte a közönséget Beke, akinek beszéde alatt körülbelül két-három alkalommal hallatszott szórványos kuncogás, és meglepően kevésszer, mindössze egyszer, a végén tapsoltak.

S. Kállai Szilviaenergiagyógyászegészségszakértő