pénzügyi tanácsadó szakértő Szopper Zsófia gazdasági kultúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szakértőnk véleménye szerint sokan gondolják azt, hogy a pénzügyi tervezésen alapuló stratégiák csak a pénz és a vagyon felhalmozásáról szólnak. Szó sincs róla: a pénzügyi tervezés arról szól, hogy Ön veszi kézbe az irányítást az élete felett, megismeri önmagát és felépít egy olyan jövőt, ami a leginkább passzol álmaihoz. 
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Tanácsaim a valóságban gyökereznek, de elméleti alapokon nyugszanak, biztonságban tartja jelenlegi helyzetét, miközben elindítja a gyors növekedés felé. A tempót az Ön céljai határozzák meg, legyen az egyetemi tanulmányok költségtervezése, ingatlanszerzés, vagy jótékonykodás.
Célom, hogy olyan átfogó pénzügyi tervet hozzunk létre, mely tökéletesen illik mind belső, mind külső finanszírozás szempontjából az Ön személyiségéhez, életviteléhez és megvalósítható céljaihoz. További cél, hogy a közös együttműködésünket követően Önnek változzanak a pénzügyi szokásai, amelyeket már a gyermekeinek is továbbadhat. Ne feledje, az Ön életét a saját döntései befolyásolják, kezelje azokat felelősséggel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.