Hogyan legyek jó nő? - Szépítő, fiatalító koktélok fillérekből

koktél Takács Nóra kánikula fogyókúra frissítő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sehol egy kis szellő, a hőség mozdulatlan. Tikkadtan ülök egy fa árnyékában egy asztalnál, és várom, hogy a barátnőm hozzon egy kis frissítőt, mert rögvest elolvadok. Aztán végre meghallom a jégkockák táncát a pohárban.

A frissítő szó igazán találó. Néhány korty a hűs italból, és ismét megered a nyelvünk, visszatér belénk az erő. Hogy minél egészségesebb és finomabb italokkal kényeztethesd te is magad a nyári kánikulában, mutatok néhány finom és szupergyors receptet.

Csatlakozz Nórához az iWiW-en és a Facebookon!
Ha tanácsra van szükséged, írj Nórának a hogyanlegyekjono@gmail.com címre!



A teafilteres trükköt Isztambulban lestem el az egyik modelltől. Esténként mindig készített nekünk különböző ízű variációkat, amiket aztán másnap magunkkal vittünk az egész napos robotoláshoz. Ekkor szerettem bele ebbe az eljárásba. Pillanatok alatt kész, és nagyon ízletes. Csak a tea aromája ázik ki, amitől ízesebb lesz a víz, de nem zavaró módon. Ha klasszikus módszerrel főzök teát, abba mindig rakok citromot - és sajnos egy rakat cukrot is, mert én ilyen "menza" stílusban szeretem. Így viszont eszem ágában sincs cukrot tenni bele, hiszen végső soron nem teát iszom, hanem ízesített vizet.

A másik dolog, amiért rajongok, a gyümölcslevek. Ilyenkor nyáron a családom mindig elutazik vidékre, anyukámék egész nap a kertben szöszmötölnek, úgyhogy mindig annyi friss gyümölcsünk van, amit megenni már szinte nem is lehet. Ezért turmixolok: barackot szederrel, dinnyét dinnyével, málnát meggyel és így tovább. Ami éppen a kezem ügyébe kerül. Egy hét vidéken, és érezhetően feszesebbé, szebbé válik a bőröm a folyamatos vitaminbevitelnek köszönhetően.

Tipp! Vicces fotók, jógázó kisállatok! Nézd meg képgalériánkat!




Thinkstock
Thinkstock

Frissítő, egészséges ital, aminek szépítő hatása is van - az uborka ugyanis az egyik leghatásosabb bőrszépítő szer. Késlelteti a ráncok kialakulását, feszesít, ápol. Ennél több nem is kell. Maximum egy limonádé, ami szintén nagy kedvencem. Egy a lényeg: hanyagoljuk a szénsavas és agyoncukrozott üdítőket nyáron - persze télen is, ha lehet. Semmi szükség rájuk, többek között azért sem, mert sokkal finomabb és egészségesebb italokat tudunk készíteni magunknak. Ha kész vagy, csak ülj le egy fa alá, kortyolj nagyokat, és élvezd a jégkockák táncát. Lassacskán talán a szellő is megmoccan majd.

Hogyan legyek jó nő? - Így készíts trendi nyári frizuráthttp://www.life.hu/szepulj/20110615-hogyan-legyek-jo-no-igy-keszits-trendi-nyari-frizurat.htmlHogyan legyek jó nő? - Csodatévő rizses arcmaszk fillérekbőlhttp://www.life.hu/szepulj/borapolas/20110608-hogyan-legyek-jo-no-csodatevo-rizses-arcmaszk-fillerekbol.htmlHogyan legyek jó nő? - Filléres fogyasztó saláta nyárrahttp://www.life.hu/szepulj/20110601-hogyan-legyek-jo-no-filleres-fogyaszto-salata-nyarra.htmlHogyan legyek jó nő? - 2 szexi nyári frizura, amit magad is elkészíthetszhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20110525-hogyan-legyek-jo-no-2-szexi-nyari-frizura-amit.htmlHogyan legyek jó nő? - Otthoni fitnesz lustáknakhttp://www.life.hu/tested-lelked/20110518-hogyan-legyek-jo-no-otthoni-fitnesz-lustaknak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.