Shakira elfeledkezett magáról - Heti beauty-mustra

frizura baki haj sztárok smink szépség stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shakira a héten elfelejtette, hogy ő valójában egy sztár, akinek minden lépését kamerák követik. A lenőtt haj és a furcsán (nem) sminkelt arc legalábbis erre enged következtetni. Voltak viszont olyanok is, akiktől azért ijedtünk meg, mert túlsminkelték magukat.
Michelle MonaghanBrie Larson Devon Aoki



AFP
AFP

Michelle Monaghan, Brie Larson és Devon Aoki


A legmenőbb haj a héten a fejbúbra tornyozott konty volt, amelynek két változatával is találkoztunk. Elizabeth Olsen az egyszerűbben kivitelezhető balerinakontyot mutatta be. Gabriela Marcinkova cseh színésznő egy fokkal bonyolultabb, valószínűleg plusz két kezet igénylő, meseszép tornyos frizurával lépett a vörös szőnyegre.

AFP
AFP

Gabriela Marcinkova és Elizabeth Olsen


A héten nem Fergie volt az, akin csodálkoznunk kellett, hanem a mindig fitt énekesnő, Shakira. A szőke csípővirtuózt még sosem láttuk ennyire lelakottnak. A fáradtság okozta hatalmas bőröndök a szeme alatt még hagyján, de ez a csúnyán lenőtt haj nem tartozik a legszebb sztártulajdonságok közé.

AFP
AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.