Lilás rúzzsal sokkolt a Született feleség - Heti beauty-mustra

frizura rúzs sztárok szépség vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hetek jönnek, hetek mennek, de még mindig képesek vagyunk meglepődni, ha a sztárok sminkjéről vagy frizurájáról van szó. A héten furcsa színű rúzsok mellett érdekes frizurákat is láttunk.

A heti trend a füstös szem volt, ami az egyik legkedveltebb smink, mert igéző tekintetet varázsol. A feketét és a szürkét viszont felejtsük el, ha utánozni szeretnénk a hírességeket. Ők ugyanis, a trendeket követve, inkább izgalmasabb színeket választanak. Felicity Jones például arany és meghatározhatatlan lilásbarna árnyalat mellett döntött. Keira Knightley finom, barna színt választott. Zoe Saldana pedig a lila és a mályva árnyalatát használta úgy, hogy a sötétebb szín lett a domináns a szem alatt.

AFP
AFP


Az életkor nem számít akkor, ha a stílusról van szó. II. Erzsébet brit királynő ausztrál körútján nemcsak arra figyelt, hogy a legkülönbözőbb színű - a sárgától a pinken át a türkizig - összeállításokat viseljen, hanem a sminkre is. A 85 éves uralkodót például egyik képen sem láttuk rúzs nélkül.

AFP
AFP


Nemcsak a kifutón láttuk, de a vörös szőnyeges fotókat nézve is azt konstatáljuk, hogy a színes, feltűnő rúzsokért odáig vannak a hírességek. Ezek a színek többnyire nem a természetes jelzőt kapják, de nem is ez a céljuk. Vannak viszont olyan esetek, amikor a végeredmény merészebbnél is merészebb, már-már ijesztő. A héten Amber Heard színésznő kent látványos pink színt a szájára. Szerintünk még azok a férfiak is futva menekülnének a csókja elől, akik amúgy odáig vannak érte. A másik rémisztő példa Teri Hatcher volt, aki, ki tudja, miért, lilás színű színű rúzzsal koronázta meg az amúgy tökéletes szettet. Az eredményt finoman szólva is csak "érdekesnek" nevezhetjük.

AFP
AFP


Körömkérdésben sincs egyezség a hírességek között. Vannak, akik a tövig vágott, natúr körmökre esküsznek, mint Milla Jovovich. Még mindig hódítanak a színek a türkizkéktől a mohaszürkén át a feketéig. Ez utóbbit választotta Cicely Tyson színésznő. A legújabb trend pedig a visszatérő műköröm, amelyre Lady Gaga és Rihanna extrém változatai után Jennifer Love Hewittnál láttunk egy elfogadhatóbb példát.

AFP
AFP


Furcsa frizurákból sem volt hiány a héten. Először Nancy O'Deal amerikai televíziós személyiség Bundesliga utánérzésű, elöl felturbózott, hátul hosszan lelógó frizurájára figyeltünk fel. Kicsit olyan, mintha a Gazdagok és szépek című amerikai sorozat 1987-es forgatásáról toppant volna a vörös szőnyegre. Hiába, van, aki nem tud szabadulni a nyolcvanas évek bűvöletéből. A másik kedvencünk Genevieve Farrell színésznő kontya volt, ami csinos balerinagombócnál sokkal jobban hasonlított Minnie egér füleire. Persze, az is lehet, hogy a színésznő sminkje és mosolya idézi meg bennünk az egérlányt.

AFP
AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.