frizura haj hajszín szépség sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha azt mondjuk a fodrásznak, hogy fesse barnára a hajunkat, akkor hosszas faggatózás veszi kezdetét, mire kiderül az adott árnyalat. Ha viszont azt mondjuk neki, legyen olyan sötétbarna, mint Sandra Bullocké, vagy olyan vörösesbarna, mint Julia Robertsé, valószínűleg pontosan tudni fogja, milyen színre vágyunk. Íme, azok a hírességek, akiknek hajszínét a fél világ utánozta egykor, vagy utánozza ma is.

Tipp! Fehérneműben a szexi magyar modell! Kattints a galériáért!

Julia Roberts és az aranyló vörösesbarna

A Micsoda nő!-ben az útszéli pillangóból lett hobbibarátnőként még cserfes vörös volt, de láttuk sötétbarna, fekete és szőke hajjal is. A színésznőt mégis azzal a ragyogó, meleg tónusú, Oltári nő-s aranybarna színnel szeretjük, ami olyan Juliás. Ez a különleges árnyalat a hozzá hasonló, meleg színtípusba tartózó, üde barack vagy pezsgő árnyalatú bőrrel megáldott nőknek áll a legjobban.

AFP
AFP


Jean Harlow és a platinaszőke

A több, ikonnak kikiáltott platinaszőke szépség közül a legismertebb Marilyn Monroe volt. Mégsem ő az, aki a platinaszőkét divattá tette: a harmincas évek mozisztárja, Jean Harlow jó húsz évvel megelőzte a szőke dívát. Az átlagosnál több figyelmet kapott platinaszőke hírességekre a közelmúltból is tudunk példát mondani, elég csak Paris Hiltonra vagy Agyness Deyn szupermodellre gondolni. Az biztos, hogy aki bevállalja ezt a színt, mindig a figyelem középpontjában lesz. Ahogy az is biztos, hogy súlyos ezreket hagy majd a fodrászánál. A lenőtt platinaszőke haj szinte csak a vagány modelleknek vagy énekesnőknek nézhető el.







AFP
AFP


Rita Hayworth és a bronzvörös

Ami a harmincas években a platinaszőke volt, az a negyvenes években a vörös lett. A sztár, aki új hajszínt hozott divatba nem volt más, mint a szerepei után a végzet asszonyaként elhíresült Rita Hayworth. A ragyogó bronzos árnyalatnak ma is vannak nagy rajongói, mint például Julianne Moore, aki számtalan alkalommal megmutatta, hogy ez a hajszín nem zárja ki a piros vagy a ciklámen ruhák viselését sem.

AFP
AFP


Tipp! Csábító démon lett a szende Orsiból! Kattints a galériáért!







AFP
AFP


Helen Mirren és a pezsgőszőke

A színpad királynőjéből a vászon egyik legáthatóbb játékú színésznőjeként rendszeresen bizonyítja, hogy az igazán jó színésznőknek nem áldoz le a karrierjük 40 éves koruk fölött. A most 66 éves Mirren egyik védjegye különleges ezüstösen csillogó szőke hajszíne. A teljesen ősz haj festésénél óriási a hibalehetőség, ha beadjuk a derekunkat a divatszínek csábításának és magunk látunk a festésnek. A megoldás a természetes, natúr árnyalatok és egy megbízható szakember.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!





AFP
AFP

Tipp! Kiszel Tünde megmutatta! Kattints a galériáért!






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.