körömlakk kézápolás szépség szín köröm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színes körömlakkok viseletünk legfiatalabb kiegészítői: a nagy drogériákban ma már szinte nincs is olyan árnyalat, amelyiket ne szerezhetnénk be. Igaz ez ugyanúgy a hupililára, a galaxist imitáló csillámos lakkokra vagy a napszítta tengerzöldre. Viszont bármekkora körömlakk-kollekcióval büszkélkedhetünk, öt olyan árnyalat létezik, amelyre mindenkinek szüksége van. 

Klasszikus piros

A vörös körömlakk és a vörös rúzs kettőse a negyvenes években kezdte meg hódító útját. Hetven év távlatából azt mondhatjuk, a vörös körömlakk időtlen klasszikus, amely soha nem megy ki a divatból. Érdemes olyan, nem csillámokkal túlterhelt árnyalatot választani, amelyik nappali viseletként sem túl kihívó.


4.Orly; 5.OPI

Szexi semleges

A fent említett választéknak köszönhetően a semleges színek sem merülnek ki egyfajta halovány pink és a gyöngyház árnyalatban. Ma már a törtfehér, a szürke, a rózsaszín és a bézs számtalan, visszafogott színei közül válogathatunk. Ezeket a "van is, nincs is" árnyalatokat még a konzervatív munkahelyen is tolerálják, de állásinterjúra is ezt ajánljuk.

1.Avon; 2.Essence; 3.L'Oréal; 4.Moyra; 5.OPI

Misztikus mély

Ősszel és télen vágyjuk a sötét körömlakkokat, amelyeket nyáron alig tudunk elviselni a körmeinken. A választék ez esetben is elképesztő: a feketétől kezdve, a mélybordón, a padlizsánlilán, a csokoládébarnán át egészen a sötétkékig. Két dolgot érdemes megjegyezni: az egyik, hogy ezek az árnyalatok a rövid körmökön mutatnak igazán jól. A másik, hogy több rétegben kell őket felvinni, mint a világosabb lakkokat, mert akkor nem lesz csíkos.

; 3.Max Factor; 4.Orly; 5.OPI

Csajos pink

Na, persze, pont a pink, mi? Igen! A pink ugyanis őrülten nőies, fiatalos és vidám szín, amit mindenkinek érdemes kipróbálni. Ráadásul a pink sem feltétlenül azt a Barbie-színt jelenti, amire sokan azonnal gondolnánk. Megannyi barátságosabb árnyalattal találkozni, igaz, ezek a színek elsősorban tavasszal és nyáron lesznek a kedvenceink.


1.H&M; 2.Maybelline; 3.Moyra; 4.Orly; 5.OPI

A szín, ami mindig jókedvre derít

Valószínűleg mindenkivel előfordult, hogy felkente a szokásos körömlakkot, ránézett a kezére, és tudta, nem erre vágyik, hanem valami másra. Meggyőződésünk, hogy mindenkinek kell egy körömlakk, amire ránéz, és sokkal jobban érzi magát. Olyan ez, mint a kedvenc fehérnemű, a kedvenc zokni, a kedvenc pulcsi vagy ruha, amitől jobban érezzük magunkat a bőrünkben. Lehet ez színes, vidám szín, dívás árnyalat vagy glamúrosan csillogó változat.


1.Essence; 2.Maybelline; 3.Orly; 4-5.OPI

Plusz egy tipp a Life.hu-tól:
Főleg a különleges, nem szokványos árnyalatoknál fordulhat elő, hogy az üvegben másképp néz ki a szín, mint a körmünkön. Ha tudjuk, melyik márka melyik árnyalatát szeretnénk megvenni, írjuk be a számát vagy nevét a keresőbe, és nézzük meg a képeket. Ma már számtalan szépségblogon tesztelnek körömlakkokat a bloggerek, így kiderül, hogyan is mutat az adott lakk a körmön, és nem érhet bennünket csalódás.


Így gyorsíthatod meg a körömlakk száradását:

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=zLB1s9QrwVvJzrYf


Körömlakkozz kreatívan, de egyszerűen!http://www.life.hu/szepulj/20110921-koromlakkoz-kreativan-de-egyszeruen.htmlÍme a legbizarrabb körömlakkok, melyeket a vér inspirálthttp://www.life.hu/szepulj/20110818-ime-a-legbizarabb-koromlakkok-melyeket-a-ver-inspiralt.htmlKeverj egyedi körömlakkszínt! - 3 tuti módszert teszteltünkhttp://www.life.hu/szepulj/20110718-keverj-egyedi-koromlakkszint-3-tuti-modszert-teszteltunk.htmlAmilyen a körömlakkod színe, olyan vagy te!http://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110311-amilyen-a-koromlakkod-szine-olyan-vagy-te.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.